Centres i tutors

Text

El teu centre vol visitar l'Exporecerca Jove?

Degut a les restriccions causades per la COVID-19, aquest any la Exporecerca Jove tindrà un format de dues fases. Una primera online i una fase final presencial. Per veure tots els detalls us recomanem que visiteu la pàgina principal de l'Exporecerca Jove: https://www.magmarecerca.org/exporecerca

escola

Centres associats

Els centres associats paguen una quota anual a Magma de 100€. El centre associat ha de comprometre’s a tenir un club de joves investigadors (o similar) i a organitzar una fira de ciència al seu centre. Els centres associats podran assegurar-se de tenir, com a mínim, un treball que participa a l’Exporecerca Jove. A més, tots els participants que vinguin d'un centre associat disposaran d'una quota d'inscripció reduïda. Si teniu dubtes ens podeu escriure al correu info@magmarecerca.org i us enviarem tota la documentació necessària!

Quin és el paper dels tutors a l'Exporecerca Jove?

Els tutors que s’inscriguin gaudiran, a més a més de viure l’Exporecerca Jove de primera mà, d’una experiència molt enriquidora. La quota de 15€ inclou diverses xerrades i activitats formatives per tal que els tutors puguin recolzar els seus alumnes i aportar-los tota l’ajuda necessària per a realitzar recerca seguint la metodologia científica adient, a més del ‘Pack del Participant’

Els tutors s'han de registrar al web?

Si el tutor del treball vol veure la informació que l'alumne puja sobre el treball i vol estar al corrent de tots els correus que s'envien s'ha de registrar, un cop dins de l'usuari haurà d'indicar quina o quines són les ID dels treballs que tutoritza (cada treball té un ID que es pot veure dins de l'usuari dels alumnes) i ja podrà consultar el treball.

Aquest any, a més a més, si el centre educatiu vol pagar la inscripció de l'Exporecerca Jove als seus alumnes ho haurà de fer mitjançant l'usuari d'un tutor, d'aquesta forma serà tot molt més àgil.

usuari tutor