Aquest web fa servir galetes per assegurar una bona experiència d'usuari. Apren-ne més

Exporecerca Jove

L’Exporecerca Jove és una fira de recerca internacional oberta al públic celebrada des de l’any 2000, on joves de secundària i batxillerat d’arreu del món poden presentar els seus projectes d’investigació durant tres dies. Els participants presenten els seus treballs en stands personalitzats per ells mateixos, on tenen l’oportunitat de difondre i donar a conèixer la seva recerca al públic visitant. Són benvinguts treballs de recerca de tots els àmbits, no només aquells de caire científic. Durant els tres dies de la mostra, els treballs són avaluats per un jurat qualificat independent i aliè a MAGMA. Arribat l'acte de cloenda, s'atorguen premis d'acord amb aquestes valoracions, gràcies a la inestimable colaboració de les nostres entitats patrocinadores. Tot i que la majoria de participants són catalans, també hi participen estudiants d’altres comunitats autònomes i d’altres països del món, fet que converteix l’Exporecerca Jove en una oportunitat enormement enriquidora tant a nivell acadèmic com cultural.
participar visitar fer de jurat patrocinar

Novetats!

La localització i les dates d'aquesta nova edició de l'Exporecerca Jove canvien després d'uns anys sense gaires diferències. La fira pendrà lloc a la Farga de l'Hospitalet els dies 28 de Febrer, 1 i 2 de Març juntament a la fira de ciència i tecnologia organitzada per la Mobile World Congress, YoMo. A més, tots aquells que vulgueu visitar l'Exporecerca Jove haureu d'aconseguir una entrada, llegiu l'apartat de visitar.

Qui pot participar?

Si ets un jove d'entre 12 i 18 anys, has fet un projecte de recerca en qualsevol àmbit (ciència, art, economia...) i vols donar-lo a conèixer l'Exporecerca Jove és el teu lloc. Pots presentar el teu projecte de manera individual o col·lectiva, amb un màxim de quatre autors. Llegeix l'apartat de com participar, hi trobaràs tots els passos a seguir per viure aquesta experiència. Recorda que per poder participar el teu projecte ha de ser una recerca, és a dir, que el teu treball no consisteixi només en presentar idees, sinó que hagis fet un pas més, ja sigui experimentalment per confirmar-les, portant-les a la realitat o no, estudiant-ne la viabilitat, etc.

Vídeos d'edicions passades

XIX Exporecerca Jove
XIX XVIII

Opinions

"El tracte de l'organització ha estat excel·lent"
Participant de la XIX Exporecerca Jove
"Excepcional feina de l'organització"
Tutora a la XIX Exporecerca Jove
"Ha estat una molt bona experiència. La recomanaria a tothom!"
Participant de la XIX Exporecerca Jove
EL 98% DELS ENQUESTATS RECOMANA LA FIRA AMB UNA NOTA MITJANA DE 9,30 SOBRE 10

Visitar

Visitar l'Exporecerca Jove és totalment gratis. Tot i això, aquest any tothom que no sigui participant necessita una entrada que acrediti el pas al recinte. Per aconseguir una entrada podeu enviar un correu, abans del 10 de febrer, a correu@magmarecerca.org, us contestarem explicant els passos a seguir, o anar a la pagina web de YoMo Barcelona, on podreu aconseguir entrades per el dissabte.

Les escoles ens hauran d'avisar amb antelació per tal de poder acreditar a tots els alumnes, a l'apartat de centres i tutors està tot detallat.

Horari

Veure horari per participants, tutors i familiars:
8:00
9:00
10:00
11:00
11:30
13:00
13:30
15:00
16:30
17:00
18:00
19:00
20:00
17:30
acreditació
muntatge
inauguració
fira
fira
fira
fira
fira
dinar
dinar
dinar
Desmuntatge
Cloenda: lliurament de premis
Arribada participants
Arribada participants
Tour per Barcelona
Visita al CosmoCaixa
Gestió de viatges amb participants premiats
28 de Febrer
1 de Març
2 de Març
Com arribar-hi
Exporecerca
Obrir al Google Maps: La Farga de L’Hospitalet, Barcelona
correu@magmarecerca.org

+34 663 340 633
Només whatsapp, no acceptem trucades
Horari de resposta: Dilluns a divendres 16-20h

Contacta