logo_magma21

La Fundació Víctor Grífols i Lucas convoca el III Premi Ètica i Ciència per a centres d’ensenyament, amb premis de 1000 a 5000€

0
Ja s’ha obert la convocatòria per participar-hi! Podeu participar amb projectes de qualsevol àmbit científic o que tractin disciplines tan diverses com la salut, el  medi ambient, la tecnologia o les ciències socials. Es poden presentar iniciatives científiques, de recerca, tecnològiques i també de l’àmbit assistencial i social, que ja estiguin implementades o bé encara s’hagin de portar a terme.
El jurat valorarà la innovació, el desenvolupament de la capacitat dels alumnes, la transversalitat i el lligam entre les qüestions ètiques i científiques.
Als premis poden presentar-s’hi centres d’educació primària, ESO, batxillerat i formació professional. Com a novetat d’aquest any, la convocatòria, fins ara adreçada a centres de Catalunya, s’ha obert a centres de totes les comunitats autònomes.
 
Els premis estan dotats amb 5000, 2500 i 1000 euros, respectivament. Aquesta dotació econòmica, està destinada a donar continuïtat al projecte del centre. El jurat donarà a conèixer els guanyadors durant l’acte de lliurament de premis, previst per al mes de desembre. El termini de presentació finalitza el 31 d’octubre de 2016. Per a més informació entreu a: http://www.fundaciogrifols.org/es/web/fundacio/ethics-and-science-award
 
Comparteix

About Author

Comments are closed.