Aquest web fa servir galetes per assegurar una bona experiència d'usuari. Apren-ne més

Patrocinadors

Malgrat l’esforç i la il·lusió dels membres de MAGMA en difondre la seva passió per la recerca i la ciència en general (no només pures - física, química...- sinó també les humanístiques i socials) i de fer-la arribar a la societat, després de 18 anys de treball encara tenim dificultats econòmiques per tirar-ho endavant.
Sovint els guardonats amb la participació en fires a l’estranger es veuen obligats a declinar el premi per manca de recursos per costejar-se els vols. MAGMA de moment no disposa de capacitat econòmica per pagar-los.
Més de la meitat dels projectes espanyols procedeixen de Barcelona ciutat i rodalies. La resta corresponen a les altres tres províncies de Catalunya o a la resta d’Espanya. La causa rau en el cost dels viatges i en el fet de pernoctar a Barcelona durant els tres dies de la fira.
El muntatge de la fira té un cost elevat. El pressupost total de l’Exporecerca és d’uns 60.000€ (els comptes són públics al web). El muntatge dels estands, àpats dels participants, desplaçaments, material gràfic, etc. supera de molt el que s’ingressa amb les inscripcions dels participants a la fira. Tanmateix no volem pujar el cost d’inscripció per evitar tancar oportunitats. Alhora tampoc volem reduir-ne ni la qualitat ni les comoditats, que ens diferencien de moltes altres fires a tot el món.
Per poder tirar endavant aquest projecte apassionant necessitem la teva ajuda. L’impacte en la societat d’ajudar i donar poder a aquests joves a través de la recerca és enorme, a curt i a llarg termini.

Com ens pots ajudar?

SUBVENCIONA ELS VIATGES

MAGMA atorga uns 73 premis, molts dels quals consisteixen en viatges a l’estranger, per tal de poder participar en fires internacionals on els guanyadors presenten el seu projecte. Al subvencionar els viatges, la seva entitat asseguraria que qualsevol participant pogués gaudir del viatge amb el qual ha estat premiat sense haver de preocupar-se del preu del desplaçament.

SUBVENCIONA LA PARTICIPACIÓ DE PARTICIPANTS NACIONALS

Cada any rebem participants d’arreu de l’estat espanyol, amb la dificultat que han de cobrir-se els costos tant de transport com d’allotjament. Al subvencionar aquests costos, permetria que a la fira hi hagués més representació de participants de tot l’Estat espanyol.

SUBVENCIONA EL PREU D’INSCRIPCIÓ

El preu d’inscripció actual és de 68 euros, menys en els casos dels centres asso- ciats, que han de pagar-ne 40. Disminuir el preu de la inscripció suposaria facilitar la participació d’estudiants en dificultats econòmiques que sovint descarten la possibilitat de participar a l’Exporecerca Jove perquè no poden pagar-ho.

SUBVENCIONA EL CÀTERING

Els participants reben ampolles d’aigua pels tres dies de fira, i el jurat disposa d’un petit refrigeri per abans o després de la seva visita i avaluació.

MECENATGE AMB APORTACIONS ANUALS

És l’opció més senzilla i directa, a canvi tindrà visibilitat a la web, mitjans de comunicació i durant l’Exporecerca.

Avantatges

VISIBILITAT NACIONAL

de l’entitat a la pàgina web de Magma, al recinte firal i al tríptic promocional de l’Exporecerca.

VISIBILITAT INTERNACIONAL

Si s’aporten diners per a la realització d’un viatge a una fira internacional, hi ha la possibilitat de dissenyar samarretes on aparegui la marca, per tal que participants i acompanyants la portin durant els dies de la fira.

PROMOCIÓ

Possibilitat de tenir un espai habilitat al recinte durant els dies de l’Exporecerca on poder promocionar la seva entitat o empresa.

DESGRAVACIÓ

Al col·laborar amb una organització no governamental, es pot aplicar una desgravació fiscal a una part de la donació.

Gràcies a tots

info@magmarecerca.org

+34 663 340 633
Només whatsapp, no acceptem trucades
Horari de resposta: Dilluns a divendres 16-20h

Contacta