Aquest web fa servir galetes per assegurar una bona experiència d'usuari. Apren-ne més

centres i tutors

EL TEU CENTRE VOL VISITAR L’EXPORECERCA JOVE?

Degut a la nova relació amb YoMo, tots aquells centres que vulguin visitar la fira ens hauran d'avisar amb antelació, tenim les places limitades així que contra abans ens ho digueu millor! Això és degut al fet que allà hi ha un moviment d'escoles molt gran i necessiten saber exactament quanta gent hi ha dins del recinte. Així doncs, totes aquelles escoles que estigueu interessades ens haureu de fer arribar un correu electrònic a info@magmarecerca.org (o podeu utilitzar el formulari de contacta de la mateixa web) especificant quin dia us agradaria venir (dijous tarda o divendres matí) i quants alumnes aproximadament portareu. Si no és massa tard i ja tenim totes les places exhaurides us confirmarem la petició. D'aquesta forma quan arribeu al recinte de YoMo i de la Exporecerca Jove acreditarem a tots els vostres alumnes i podran visitar tota la fira sense límits. A més a més, allà hi ha un munt d'activitats molt interessants a les quals us podreu apuntar i gaudir (algunes tenen places limitades, altres no), podeu veure tot al llistat al següent enllaç: www.mwcyomo.com/es/programa/. Un cop confirmada la vostra petició podreu reservar activitats a l'anterior pàgina web si s'escau.

CENTRES ASSOCIATS

Els centres associats paguen una quota anual a Magma de 100€. El centre associat ha de comprometre’s a tenir un club de joves investigadors (o similar) i a organitzar una fira de ciència al seu centre. Els centres associats podran assegurar-se de tenir, com a mínim, un treball que participa a l’Exporecerca Jove.

No dubteu

Tant si ja us heu decidit com si encara teniu dubtes, ens podeu escriure al correu principal info@magmarecerca.org i us enviarem tota la documentació necessària!

QUIN ÉS EL PAPER DELS TUTORS A L’EXPORECERCA JOVE?

Els tutors que s’inscriguin gaudiran, a més a més de viure l’Exporecerca Jove de primera mà, d’una experiència molt enriquidora. La quota de 68€ inclou els àpats, així com diverses xerrades i activitats formatives per tal que els tutors puguin recolzar els seus alumnes i aportar-los tota l’ajuda necessària per a realitzar recerca seguint la metodologia científica adient. Si al finalitzar la fira, els tutors han assistit a totes les xerrades i activitats formatives, obtindran un certificat de la Generalitat que acredita una formació equivalent a un curs de 30 hores.

Els tutors s'han de registrar a la web?

Si el tutor del treball vol veure la informació que l'alumne puja sobre el treball i vol estar al corrent de tots els correus que s'envien s'ha de registrar, un cop dins de l'usuari haurà d'indicar quina o quines són les ID dels treballs que tutoritza (cada treball té un ID que es pot veure dins de l'usuari dels alumnes) i ja podrà consultar el treball. D'altra banda tots aquells tutors que vulguin venir a l'Exporecerca Jove també hauran de registrar-se. Dins del seu usuari es podran inscriure en cas que algun dels seus treballs sigui seleccionat.

Aquest any, a més a més, si el centre educatiu vol pagar la inscripció de l'Exporecerca Jove als seus alumnes ho haurà de fer mitjançant l'usuari d'un tutor, d'aquesta forma serà tot molt més àgil.
info@magmarecerca.org

+34 663 340 633
Només whatsapp, no acceptem trucades
Horari de resposta: Dilluns a divendres 16-20h

Contacta