logo_magma21

EXPORECERCA JOVE 2016

0

El dijous 17 de març de 2016 ha tingut lloc la primera jornada de la XVII Exporecerca Jove. A primera hora del matí, els participants s’han acreditat i han començat el muntatge dels estands.

muntatge d'estands

L’acte de benvinguda ha comptat amb la presència del Vicerector de Recerca i Innovació de la Universitat Ramon Llull, el Sr. Lluís Comellas, el Director General de la Salle Barcelona, el Sr. Josep Martí Santos i el Secretari d’Universitats i Recerca, el Sr. Arcadi Navarro.

directorsinauguracio

 

 

 

 

 

Els directors de la XVII Exporecerca, la Sta. Sara Cama i el Sr. Ernest Montlló també hi han estat presents. El ponent enguany ha estat el Sr. Adolf Cortel, que ens ha delectat amb els seus experiments.

xerrada inauguracio

Seguidament, els participants han pogut acabar de muntar els seus estands i els primers jurats han començat a visitar i valorar els treballs, amb la novetat que aquest any es compta amb una sala annexa al recinte d’ús exclusiu per a jurat i patrocinadors.

Paral·lelament, les primeres escoles han anat arribant, tant per visitar l’exposició com per participar en alguns dels tallers que s’han realitzat al matí. Després de dinar, participants, jurat i organització han continuat amb les seves tasques corresponents, i l’afluència de públic ha sigut també molt alta.

portes obertes

Des de Magma, Associació per Promoure la Recerca Jove, enviem molts ànims a tots els participants i molta força per encarar els dos dies que queden per davant, i felicitem a tots aquells que estan fent l’Exporecerca possible.

Comparteix

About Author

Comments are closed.