QUÈ ÉS MAGMA?

MAGMA, Associació per Promoure la Recerca Jove, és una associació juvenil catalana d’àmbit estatal amb seu a Barcelona.

Si bé la activitat més important que organitzem és la Exporecerca Jove, la nostra tasca no acaba aquí, oferim serveis pedagògics a escoles i instituts i col·laborem activament amb altres institucions per a fomentar la recerca entre el jovent. Si voleu saber-ne més o col·laborar amb nosaltres no us perdeu qui som.

logo_magma21

QUÈ ÉS L’EXPORECERCA?

Exporecerca Jove és una mostra de treballs de recerca que acull la participació de joves de 12 a 30 anys. Els objectius principals que es volen aconseguir són afavorir la recerca entre els joves, l’intercanvi d’experiències i el coneixement i potenciar la participació en aquesta i altres fires i congressos d’àmbit nacional i internacional.

 La temàtica de les recerques exposades és totalment lliure i els participants mostren els resultats de les seves investigacions en estands habilitats a aquest efecte. Durant els tres dies que dura l’exposició, pot ser visitada per tot tipus de públic. Un jurat procedent de diversos àmbits acadèmics i professionals avalua els treballs presentats i el darrer dia es lliuren els diferents premis consistents bàsicament en la participació dels seus autors en altres certàmens de caràcter internacional.

segell-xviii

Normalment hi participen entre 220 i 240 persones. A més, l’Exporecerca Jove compta cada any amb la participació fora de concurs d’estudiants estrangers. Fins ara ens han visitat joves d’Eslovàquia, Bèlgica, França, Turquia, Brasil, Kazakhstan, Rússia, Paraguai, Grècia, Colòmbia i República Txeca, Mèxic, Brasil, Argentina, Perú, Itàlia, Xina, Azerbaijan i Emirats Àrabs.

LLOC I DATES

La XVIII edició de l’Exporecerca Jove se celebrarà els dies 6, 7 i 8 d’abril de 2017 al Campus La Salle, c/ Lluçanés, 41.

Inscripció

La pre-inscripció restarà oberta fins al dia 1 de febrer de 2017. Al llarg d’aquella setmana es farà pública la llista de treballs seleccionats.

  • Per als projectes seleccionats la inscripció s’obrirà el dia 6 de febrer de 2017 i es tancarà el dia 10 de febrer de 2017.
  • Per als projectes en llista d’espera que acabin sent seleccionats s’obrirà el dia 11 de febrer de 2017 i es tancarà el dia 17 de febrer de 2017.

Tallers per a escoles i instituts

Durant els dies de la Exporecerca hi ha una àmplia oferta de tallers. Estan dedicats als visitants i són totalment gratuïts.

Informació i inscripcions:

Recursos pedagògics i tallers