logo_magma21

El segon dia de la XVII Exporecerca Jove 2016

0

Divendres 18 de març del 2016 ha tingut lloc la segona jornada de la XVII Exporecerca Jove, un any més acollida al Campus La Salle- Universitat Ramon Llull. La mostra de treballs de recerca, que engloba joves des de 12 a 30 anys, també compta amb treballs procedents d’ Argentina, Azerbaidjan, Kazakhstan, Bèlgica, Colòmbia, Brasil, Eslovàquia, Mèxic, Turquia i Paraguai.

DSC_0436

Des de primera hora, alumnes i professors de diferents centres educatius han vingut a visitar la mosta. El divendres, Magma, Associació per Promoure la Recerca Jove, ha organitzat tallers a diferents centres propers. Aquests tallers estan enfocats als alumnes de centres educatius que any rere any visiten l’Exporecerca amb l’objectiu de motivar els seus alumnes perquè hi participin en futures edicions presentant els seus propis treballs.

DSC_0426

Durant tot el dia s’han pogut veure els passadissos ben plens, i els participants, amb moltes ganes, explicant els seus treballs a tots els assistents.

DSC_0333DSC_0362

DSC_0316

La tarda ha començat amb una gran afluència de jurats que amb moltes ganes, anaven acreditant-se només arribar. Com ja ha passat en anteriors edicions el divendres és el dia més potent i aquest any no ha estat diferent.

Comparteix

About Author

Comments are closed.